Power Energy Pills

Power Energy Pills – PEPS

Power Energy Pills een nieuw product overgewaaid uit Amerika. Gelukkig nog niet heel bekend omdat de meeste gebruikers dit product zoveel mogelijk geheim houden. Afgekort zijn dit Pep pillen voor wedstrijdduiven met een aantal uitzonderlijk goede eigenschappen.

Power Energy Pills voor postduiven

Power Energy Pills ook wel Peps genoemd. Hebben een aantal bijzonder krachtige eigenschappen bedoeld om onze postduiven net even dat kleine beetje extra te geven. Iedereen weet dat je het met alleen goede duiven niet meer red. Je moet tegenwoordig ook een goed bijproduct hebben. Maar nog belangrijker weten wanneer je het bijproduct toepast. De meeste fabrikanten van bijproducten voor onze postduiven hebben een scala aan producten voor de meest uiteenlopende omstandigheden. Door de bomen zie je het bos niet meer en voordat je het weet ben je elke maand honderden euro’s kwijt. Eigenlijk gekkenwerk, allemaal om een plastic vaantje of aardewerk bordje te winnen. Gelukkig kwam ik dit product tegen en na het een aantal jaren uit geprobeerd te hebben. Kan ik niet anders zeggen wat een geweldig spul. Weet zeker dat de eerste prijswinnaars uit mijn hok zonder dit product niet verder waren gekomen dan een staartprijsje.

Positieve eigenschappen van Peps

Belangrijkste eigenschap is wel de enorme energie toename die dit middel veroorzaakt. Om die reden moet je deze Power Energy Pills geven voor het inkorven en direct nadat je duiven thuiskomen. De Power Energy Pills zorgen ervoor dat je postduiven een enorme energie boots krijgen waardoor ze als een speer naar huis toe komen. Je zult merken dat je duiven nog maar weinig aan gewicht zullen inboeten en fris en energierijk thuis komen. Een ander bijzonder voordeel ten opzichte van duivenmelkers die geen Peps gebruiken. Dat je postduiven een veel betere vochtregulering hebben door gebruik van Peps houden je duiven meer vocht vast. Geef je postduiven een Power Energy Pill en zij zullen nauwelijks nog kostbare tijd kwijtraken op zoek naar water.

Vergroot het uithoudingsvermogen
Herstelt na ziekte of zware inspanning
Betere vochtregulering

Export only

Eigenlijk zijn de Peps die we nu kunnen krijgen alleen bedoeld voor de export. Grote aantallen worden geleverd aan Koeweit, China, Malaysia, Polen etc etc. Niet zonder reden natuurlijk want je wilt bij de top horen. En laten we eerlijk zijn de postduiven in het buitenland worden steeds beter en sterker. Kijk maar eens op de oneloftraces geduchte tegenstanders. Heel mondjesmaat worden er Peps in Nederland aangeboden. Vaak onderschept door duivenmelkers die het beste met hun duiven voor hebben en gaan voor topprestaties.

Waarschijnlijk volgend jaar niet meer leverbaar

Vele duivenmelkers hebben al ongekende successen behaald met deze Power Energy Pills. Het is absoluut geen doping maar een 100% natuurlijk middel gemaakt van plantenextracten. Het is absoluut niet schadelijk of verslavend voor je duiven. Maar wanneer je deze capsules éénmaal gaat gebruiken dan wil je nooit anders meer. De kans is groot dat het NPO dit product volgend jaar gaat verbieden. Je hebt dus kans dat je dit product volgend jaar niet meer kan kopen.

Ik gebruik deze Peps als volgt.

Gebruiksaanwijzing:
Geef 1 Pep voor het inkorven
Geef 1 Pep bij thuiskomst
Altijd tijdens ziekte of herstel van ziekte

Power Energy Pills zijn op dit ogenblik het meest spraakmakende voedingssupplement voor postduiven. Helaas is het nog beperkt beschikbaar voor de Nederlandse markt maar binnenkort gebruikt iedereen deze fantastische producten om het uiterste uit hun duiven te halen.
Veel bekende namen hebben hun successen te danken aan deze PEPS. Maar geloof niets van wat ik zeg. Koop ze gewoon en ervaar dat je nog lang niet alles uit je duiven gehaald hebt wat er in zit.

Er zijn drie varianten verkrijgbaar:
PEPS – W300 voor postduiven die tot circa 300 km mee doen aan wedstrijden
PEPS – W800 voor wedstrijdvliegers tot 800 km
PEPS – W1200 speciaal voor de overnacht duiven

Prijzen zijn op dit ogenblik inclusief gratis verzending:
W300 – 34,97 voor 150 capsules
W800 – 44,97 voor 150 capsules
W1200 – 54,97 voor 150 capsules

3 thoughts on “Power Energy Pills – PEPS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *