Power Energy Pills

Power Energy Pills om je kroppers een opkikker te geven

Power Energy Pills ook wel PEPS genoemd is een product wat is komen overwaaien uit Amerika. Er zijn weinig producten waar ik enthousiast over kan worden maar dit product hoort daar zeker bij. Je ziet je duiven bijna direct bulken van de energie. Kijken veel helderde en feller uit hun ogen en willen maar 1 ding en dat is vliegen.

Power Energy Pills geeft je duiven een opkikker

Onze kroppers moeten dagelijks presteren. We willen dat zij zich 100% geven en liefst dagelijks vreemde duiven naar binnen slepen. Het is dan ook logisch dat er afentoe wat minder gepresteerd wordt of wat minder gevlogen. Soms kunnen onze kroppers een opkikker gebruiken maar wat moet je dan kiezen uit de vele voedingssupplementen die er zijn.
De meeste voedingssupplementen worden gemaakt voor postduiven maar met dit product is er ook iets op de markt wat bij uitstek geschikt is voor onze duiven.

Wanneer gebruik je deze PEPS

De Power Energy Pills worden vaak afgekort en PEPS genoemd. Het is eigenlijk een supplement om postduiven tot het uiterste te laten presteren. Je kroppers krijgen hier een enorme energykik van en vliegen de sterren van de hemel.
Je kunt het dan ook gebruiken wanneer je duiven wat lusteloos zijn of minder goed vliegen dan normaal.
Maar het is ook een prima middel om te gebruiken als je duiven ziek zijn of herstellend. Elke dag een PEPS zorgt ervoor dat je duiven bijzonder snel herstellen en in gewicht toenemen.

Lastig verkrijgbaar

Dit voedingssupplement is lastig te krijgen in Nederland. Grootste afnemers van dit supplement zijn buitenlandse postduivenmelkers. Denk dan maar aan China, Polen, Thailand maar ook andere landen waar de duivensport in zijn hoogtij dagen verkeert. De postduivenmelkers in Nederland gebruiken dit product ook maar zijn er vrij geheimzinnig over. Reden is natuurlijk de grote concurrentie onder de postduivenmelkers en als iets goed werkt wil je niet dat andere het ook gaan gebruiken.
<h4?Reden waarom mijn duiven het krijgen
Vergroot het uithoudingsvermogen
Herstelt na ziekte of zware inspanning
Betere vochtregulering
Gebruiksaanwijzing:

  • Geef 1 Pep voor het inkorven
  • Geef 1 Pep bij thuiskomst
  • Altijd tijdens ziekte of herstel van ziekte

4 thoughts on “Power Energy Pills om je kroppers een opkikker te geven

  1. Ben zelf postduivenliefhebber en zou graag meer weten over
    hoe en wanneer je deze pil moet opsteken vooral gebruikt
    voor de internationale vluchten.Vluchten vanaf 700km en
    verder met 4dagen korf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *