Gebroeders Vis, top duivenmelkers

De gebroeders Vis zijn al ruim 50 jaar bezig met de postduiven sport en dat met veel passie en vooral plezier. Hierdoor beschikken zij nu over goed verervende bloedlijnen welke zo nu en dan in geteeld worden met passende bloedlijnen van sterk spelende collega duivenmelkers.

Oorsprong bloedlijnen

Elke kolonie postduiven bestaat uit een aantal bloedlijnen vaak verkregen via andere top duivenmelkers. De bloedlijnen van Carl en Louis Vis bestaan voornamelijk uit Janssen en Tournier duiven ingekruist met Nelles van de Pol duiven via Andre Roodhooft verkregen. De Nelles van de Pol duiven hebben ervoor gezorgd dat zij nu een sterke en gezonde kolonie duiven bezitten.

Belangrijkste doel

Het is de bedoeling om vooral een sterke en gezonde duiven kolonie te behouden. Om die reden gebruiken we alleen medicijnen op doktersadvies om onnodig medicijngebruik te voorkomen. Met als resultaat een sterke gezonde kolonie duiven. Postduiven die van nature makkelijk gezond blijven en tegen een stootje kunnen.

Door het bewust niet gebruiken van overbodige medicijnen kunnen onze duiven ook elke week mee met de duivenwedstrijden. Dit houdt in dat ze ruim 20 keer meegaan in de periode van april tot en met september. Meer kans om goede uitslagen te maken.

Het resultaat

De inspanningen van de gebroeders Vis betalen zich uit in mooie uitslagen en prijs percentages. De resultaten worden nog elk jaar beter en beter en niet onbelangrijk zijn ook bovenaan in de uitslag lijsten te vinden.

Duiven die graag vliegen met een sterk instinct om snel naar huis te komen. Makkelijk te motiveren en bovenal makkelijk om gezond te houden is kenmerkend voor de kolonie postduiven van de gebroeders Vis. En gezondheid is toch wel één van de best publiek bewaarde geheimen in de duivensport. Alleen gezonde duiven staan bovenaan in de wedstrijduitslagen.

Zoekt u versterking of wilt u beginnen met de duivensport

Heeft u versterking nodig of is het tijd voor wat bloedverversing in uw eigen kolonie postduiven. Neem is contact op met de gebroeders Vis uit Wateringen en zij kunnen u verder helpen met goede duiven, raad en advies. Er zijn altijd wel postduiven te koop voor hele redelijke en normale prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.