Copele

Diefkroppers worden over het algemeen apart gehouden in donker of licht hokken. Het apart voeren en water geven is voor veel liefhebbers dan erg bewerkelijk maar in Spanje hebben ze daar een goede oplossing voor.

Voerbakken

In deze voerbakken van Copele kun je zowel duivenvoer, grit en mineralen plaatsen. Voordeel is dat er voldoende duivenvoer in gaat voor een week. Zo hou je weer tijd over om meer van je duiven te genieten. Bijkomend voordeel is dat je de zitplank in het donker of licht hok kan verwijderen waardoor er meer ruimte ontstaat. Deze voerbakken zelf zijn ook uitstekend te gebruiken om als zitplaats te fungeren voor uw kroppers.

Drinkbakken

Hetzelfde geld voor de drinkbakken van Copele. Ook hier kun je voldoende water in doen voor een week. Drinkbakken nemen weinig ruimte in en 1 keer in de week water verversen is voldoende. Het water kan niet vuil worden en door de afgesloten drinkbak hoef je niet bang te zijn voor algengroei. Het is ook nog eens makkelijk te reinigen.

Meer liefhebbers gaan over op deze voer en drinkbakken

Steeds meer liefhebbers gaan over op deze voerbakken en drink containers van Copele. Reden  is simpel je houd meer tijd over om van je duiven te genieten. Maar wat denk je van vakantie’s. Iemand vinden die elke dag je duiven water en voer geeft is minder makkelijk als iemand vinden die dat slechts 1 keer in de week hoeft te doen.

Voer en drink bakken rechtstreeks bestellen bij de importeur

Wil je deze voerbakken goedkoop aanschaffen. Kun je ze het beste rechtstreeks bij de importeur aanschaffen.

Via Cees Schreuder zelf een groot liefhebber van Pica’s en diefkroppers. Kun je ze voor weinig geld aanschaffen.

Cees Schreuder voor kropper liefhebbers 24 uur per dag bereikbaar op tel. 06-52391656

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *