Stam met supergenen ontdekt, de gouden bloedlijn.

Stam met supergenen ontdekt, de gouden bloedlijn.

Comb.v.dam&bisschop staat al jarenlang aan de top in regio 1 Hilversum en omstreken. Het is dan ook niet overdreven om te zeggen dat deze ijzersterke combinatie tot één van de best presterende spelers van Nederland behoort. Het is bizar dat er nog relatief weinig bekend is over deze combinatie. Zodra je deze mannen gesproken hebt snap je ook waarom. Bescheidenheid ten top, stille genieters die niet op de voorgrond willen treden en absoluut niet commercieel. Maar hun vakmanschap kan niet langer verborgen blijven. Ik durf dan ook rustig te zeggen dat we hier te maken hebben met een bijzonder nog niet ontdekt goudmijntje. Het zal dan ook niet lang meer duren of de hokken van deze twee grootmeesters worden leeggekocht door talloze Chinezen en Oost Europeanen.

Topformule

Met hun topformule van Nelles van de Pol duiven en hun eigen stam bestaande uit het bloed van Black Power en Blue Thunder. Kunnen zij uit een onuitputtelijke bron van kampioenen vissen. Er zijn maar weinig duivenhokken die zo lang en zoveel bereikt hebben als deze twee heren met hun gouden bloedlijn. De basis is altijd de Nelles van de Pol duiven geweest. Een lijn die al jarenlang zuiver wordt gehouden. In de afgelopen jaren is er maar een enkele keer ruimte op het hok gemaakt voor duiven van andere liefhebbers.

Bestaat uit samenwerking

Generaal kampioen is het moeilijkste spelletje binnen de duivensport. Jarenlang zijn deze heren al generaal en keizergeneraal op topniveau. Maar om op topniveau te blijven presteren heb je ook een neus voor kwaliteit nodig. Willem van Dam wordt dan ook wel eens de neus genoemd en die naam verdient hij want bij dhr Snabel heeft Willem van Dam een geweldige bloedlijn gevonden die fantastisch aansluit op zijn gouden bloedlijn. Zo zie je ook dat je alleen op topniveau kan blijven presteren door samenwerking. In dit geval samenwerking met het kweekhok van dhr Snabel.

Lijst met prestatie’s blijft groeien

Dankzij een stam met supergenen waar nu ook de drie drietjes deel van uitmaakt en voor ongekende prestaties zorgt. Samen met broers, zusters, neven en nichten zullen deze duiven voor een nieuwe reeks van successen zorgen. Let op mijn woorden. De prestatiecurve zal verder omhoog gaan en opzienbarend zijn. Omdat behalve de ongekende kwaliteit deze stam met duiven oersterk en buitengewoon vitaal is. Absoluut geen moeilijke stam met duiven omdat deze twee grootmeesters vooral van basic houden en dat zie je terug bij hun toppers die maar weinig nodig hebben om aan de top te blijven staan.

Iedereen kan presteren met de gouden bloedlijn

Het bewijs van de kwaliteit op het hok van Comb.v.dam&bisschop is behalve de aaneenschakeling van eerste prijzen en vele gewonnen kampioenschappen. De 13e Internationaal Mont de Marsan 2017 of de 4e in afdeling 7 op St Vincent 2017 maar dit jaar begint ook geweldig met een 15de plek van maar liefst 9221 duiven.

Ook andere duivenmelkers kunnen uitstekend presteren met de gouden bloedlijn van Comb.v.dam&bisschop.

Waldemar Rudnicki in Polen is het mooiste en meest toonaangevend voorbeeld. Iedereen weet dat in Polen de wedstrijden zwaar zijn. Polen zijn niet zuinig op hun duiven en de omstandigheden zijn barbaars. Het lijkt er wel op dat hoe zwaarder de omstandigheden zijn. Hoe beter je kunt presteren met de gouden bloedlijn van Comb.v.dam&bisschop.

Waldemar Rudnicki presteert met de duiven uit de gouden bloedlijn van Comb.v.dam&bisschop dan ook op ongekend hoog niveau. In Polen weten ze al de weg te vinden naar het hok van de Comb.v.dam&bisschop.

1 thought on “Stam met supergenen ontdekt, de gouden bloedlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *