Drugs transport

Drugs transport

Drugs transport met postduiven lijkt steeds populairder te worden. Er is zelfs een film “Pleasure Island” die over een duivenmelker gaat die zijn postduiven in zet om drugs te vervoeren. Natuurlijk ga je nooit zelf postduiven inzetten om drugs te vervoeren maar het is wel leuk om is te weten hoe dat drugs transport in zijn werk gaat.

Drugs transport, heb je deze film al gezien

De film “Pleasure Island” is op waarheid berust. In deze film kun je zien hoe het vervoeren van drugs in zijn werk gaat.
Natuurlijk kunnen postduiven geen kilo’s tegelijk vervoeren. Maar je kunt wel heel veel postduiven tegelijk inzetten. Voordeel is dat je ook de kans kleiner maakt dat je in 1 keer al je drugs kwijt bent. Misschien dat er is 1 postduif niet meer thuis komt maar allemaal is wel heel onwaarschijnlijk.

Hoeveel gewicht kan een postduif vervoeren

Een postduif kan ongeveer 10% van zijn gewicht extra vervoeren. Dat betekent dat een postduif met een gewicht tussen de 300 en 500 gram. Een extra gewicht kan meenemen van 30 tot 50 gram drugs. Afhankelijk wat voor drugs je wilt vervoeren betekent dat al gauw een straatwaarde van 2000 tot 2500 euro per duif. Meest gebruikte drugs is cocaïne maar ook xtc pillen kunnen probleemloos vervoerd worden. Een postduif kan ruim 170 pilletjes vervoeren in zijn rugzak. Is maar dat je het weet.

Wat heb je nodig

Je gaat natuurlijk geen drugs vervoeren maar wil je is uitproberen of een postduif iets kan vervoeren. Kun je het beste een rugzak maken zoals op de foto. Met een klein beetje handigheid is dat eenvoudig te doen. Stukje stof met twee klittenbandjes die op de borst van de duif weer samen komen. Meer is het eigenlijk niet.

Wat voor postduif is geschikt

In principe is elke postduif geschikt om van punt A naar punt B te vliegen. Het beste kun je een wat grotere postduif gebruiken. Vaak zijn dat de vitesse vliegers die supersnel zijn op korte afstanden. De fondvliegers (lange afstandsvliegers) zijn vaak wat kleiner en kunnen dan ook minder meenemen. Wat wel belangrijk is om te weten dat een postduif altijd naar huis toe vliegt. Dus een postduif moet wel een vast huisadres hebben. Voor het geval je snode plannen hebt.

De wat gevorderde transporteur weet dat te omzeilen door zijn postduiven te trainen op een mobiel duivenhokje. Een vliegkist wordt het ook wel is genoemd in de duivenwereld. Voordat ik je echt het geheim van de smid ga uitleggen. Moet je maar is verder googlen op vliegkist of mobiel duivenhok.

Koploper of kopvlieger

Drugs transporten met postduiven werden voor de eerste keer in Colombia gedaan. Zover bekend natuurlijk.
Maar in het jaar 2006 maakte Rusland het wereldkundig dat je met postduiven drugs kon vervoeren. Door postduiven veel te zwaar te beladen. Beetje dom natuurlijk. Een postduif die aan het wandelen is met een rugzak valt natuurlijk heel erg op.

Dankzij Pleasure Island

Dankzij de film pleasure Island is het inzetten van postduiven voor drugs transport onder drugshandelaars steeds bekender geworden. Over heel de wereld wordt er flink geëxperimenteerd met cocaïne tot xtc en andere verboden items. En ik denk dat deze transportmethode ook vaker wordt toegepast dan je denkt. Dus mocht je een postduif zien vliegen met een rugzak op zijn rug dan weet je nu wat erin zou kunnen zitten.

1 thought on “Drugs transport

  1. Je zou zelfs een vuurwapen uitklaar kunnen halen van netto gewicht 870 gram Glock 17-pistool en deze deels laten over vliegen de grens over 400 km verder op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.